Benidorm palace

¡Hola amigos!
Det e inte long tid kvar tills jag ska hem nu, vi oker hem po fredag natt och kommer typ hem po mondag efter som att vi bilar ner so tar det lengre tid.
For en vecka sen so kom Jill ner hit vi hade det jette kul.
Sen po fredagen so okte vi till min kompis fanny ,dom bor ganska nara oss so forst so okte vi till deras marknad sen so gick vi hem till dom och at grillad kyckling mmm....
po kvellen so gick vi till ett tivolli der okte vi po sonna hera tjurar som svenger och so satt man ramlar av asso lossas tjurar.Och jag ramlade av hela tiden typ.
Och so okte vi apan den e typ som bleckfisken po gronan fast mycket snabbare och roligare.Och gud vad jag skrattade do jag holl nestan po att kissa po mig.

Sen po mondagen so treffade vi dom igen och badade i vatten fallen, skit vad kallt vatten det e der.
efter det okte vi hem till oss och ot middag osv....

Po tisdagen so var vi po stranden hela dagen,sen po kvellen so var vi po benidorm palace der ot vi god mat och kollade po en jette fin show sen po onsdagen okte jill hem.
och nu ska jag go och bada so bye
 


terra natura

¡Hola!
Nu var det ganska lenge sen jag skrev so nu har det hent massa skoj.
Vi var pa terra natura och so sog vi massa djur som noshorning elefanter, tigrar, pumor, pirajor, hajar, apor och mycket mer.
Sen var vi po non fagel show och da kom det en stor orn och satte sig i mitt huvud.
Och sa fick vi mata lamor ,skit dom var leskiga.
Efter det so gick vi po ett vatten land som ligger precis bredvid som tillhor det stellet och det var so skont att doppa sig ,for innan asso jag holl po svettas ihjel mig.
Och det fanns massa vatten rushkanor och den besta var black hol det var alldeles kolsvart der inne och den var kul.
Sen tvingade pappa upp mig en och den var laskig den okte typ rakt ner.far legga in bilder ner jag kommer hem till sverige igen for pappa hade massa bilder po sin mobil men den har typ lost sig po nott sett:C.
/cuento :D

españa

Hejhej
Idag so har det inte vart sa fint veder men det blir nog finare i morgon.
Senar i kvell sa kommer Helena och dom hit och vi alla ska bo i den lilla legenheten.
har e nogra bilder:

Her sitter vi och ater lite glass


Gulliga kladiga Elin


Her e jag och kusin maria pa stranden
(joel e den lille der bak)

spanien!!!

hej hej
Nu har vi vart har i spanien i 1 vecka och typ 3 veckor kvar!
Just nu sitter jag pa natt inernet cafe och dom har ju inte dem tre sista bokstaverna i alfabetet har i spanien sa det ser lite konstigt ut.
Men vi har det jatte skont har och det ar typ 35 grader just nu men jag far skriva mer sen och lagga in lite bilder men jag har inte med mig kameran med mig just nu for vi ska till stranden nu,( och vi badar i medelhavet)
 
hasta luego
saga

RSS 2.0