ekorren satt i poolen

hej !!!!
Idag när joel gick förbi våran pool så skrek han till och sprang där i från och då var det en död ekorre i poolen åh det var så äkligt när den flöt runt där så vi sprang ner till farmor så fick hon ta upp den med hoven.
Men nu måste jag gå så hej då /s

ben & jerry's

Hej hej

På midsommar så var vi först på norby med några kompisar vi han äta och så och dansa ett varv runt midssommarstången sen började det regna:C
Sen åkte vi hem till oss och gjorde några lekar och spela kubb sen åt vi och hade kul
Men idag är det söndag och då har vi bara vart hemma jag har solat och gjort rent altan.

Lite gott gott! fast ingen av dem var inte så super goda i alla fall maraboun.

18 juni

hej hej !!!
I går så var Jag ,Mormor och joel i farsta och då köpte jag  det hära eller mormor betalade men men.
sen på gina så träffade jag fanny som fyllde år i tisdags!
Och om en vecka så åker jag till spanien!!!!!               /s♣

en tunika och en tröja från bikbok


saga shorts från gina


skor från dinsko


sommarlov!!!!

Hej äntligen så är det sommar lov tråkigt bara att det är så fult väder men men jag ska ändå till sköna spanien om 2 veckor!!!!:D
Och idag fyller min pappa år så nu måste jag gå och slå in lita paket och sen får jag tårta och kakor mmmm........


           /saga ♥


GRÖNALUND!!!!!!!!!!

Igår så var jag på grönan med min klass.asså det var skit kul.först så åkte vi den stora barodalbanan eller vad den nu heter typ 5 gånger och så åkte vi självklart den nya insane den var ganska kul men lite läskig. sen så åkte vi katapulten ,vildamusen ,slänggungan ,kvasten fast den e tråkig,blåatåget den e läskig har alldrig sett hela men jag har sett att det e en stor apa och ett tåg och så hör man typ några tallrikar som går sönder och så åkte vi flygande mattan ,kärlekstunneln så gick vi i lustigahuset och det dära rummet som det finns massa speglar men vad heter det nu igen???!!Men det läskigaste var spökhuset!!! asså vi gick in och ut flera gånger men sen försvan julia lissi tove melina och då kom det ettt stort monster och alla blev skit rädda så dom hoppade ut ur staketet och jag stod dära själv och var LIVRÄDD för han stod precis bakom mig och skrek typ are you skeard of me eller nått men jag svarade inte så han slog jätte hårt på nån bänk och fanny hacer victor och niklas stog bara där och as garva men sen kom melina ut från den dära trappan och då gick monstret så då gick jag från hörnet och då kom han emot mig igen och jag ba spring för livet och sprang ut och puttade alla som stod i kön... o å skit va rädd jag va!!!!!


jag och julia i det dära spegel...


kolla vad söta korta ben




lennart



visst har han blivit stor

i helgen

 Hej !!
Jag har inte hunnit skriva så mycket men här är några bilder från helgen.Och det är ungefär 26 dagar kvar tills jag åker till spanien!!

   Här satt jag och fanny och solade ingen ville vara med på bild man var ju krit vit då
  
   oj och här kommer jag på en liten bild
  
   Åh här är den fina solen ,som man bara får röd färg från!!!!!!!!! :C
  

RSS 2.0